Összetevők:
- 4 szelet fonott kalács
- Dublin Dairy ír vaj
- 1 pohár málna
- 1 pohár szeder (vagy tetszés szerint más gyümölcs)
- Édes tejszín a tálaláshoz
- Porcukor (nem kötelező)
Elkészítés módja:
Melegítsen fel egy serpenyőt közepes lángon.
Kenje meg az Irish Dublin Dairy vajjal a kalácsszeletek mindkét oldalát.
Helyezze a kalácsszeleteket a felhevített serpenyőbe, és mindkét oldalukat süsse aranyszínűre és ropogósra.
Amikor a kalácsszeletek elkészültek, tegye őket egy tányérra.
A visszamaradt zsiradékba szórja be a málnát és a szedret (vagy más gyümölcsöt), és időnként megkeverve süsse néhány percig, amíg a gyümölcsök megpuhulnak és levet eresztenek. A gyümölcsöt egyenletesen oszlassa el a kalácsszeleteken, és mindegyik pirítós tetejére tegyen egy kis édes krémet.
Tálalás előtt porcukorral is megszórhatja a pirítóst, hogy még édesebb legyen.
Tálalja azonnal, és élvezze a finom forró pirítóst a gyümölccsel és a tejszínnel!
Jó étvágyat!